Wednesday, 28 October, 2020
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Facebook aplikacija je sada još brža
facebook

Facebook aplikacija je sada još brža

Facebook aplikacija nalazi se na listi najpopularnijih na App Storeu još od njegovog otvaranja prije više od četiri godine. Prošlog ljeta smo konačno dobili inačicu koja je programirana posebno za iUređaje što je donijelo značajna poboljšanja u brzini i stabilnosti.

Vlasnici Andorid uređaja su kompletno prerađenu Facebook aplikaciju čekali sve do danas, a da odjel ove društvene mreže koji razvija mobilne aplikacije ne spava pokazuje i to što je danas izbačen još jedan update za iOS aplikaciju. Facebook aplikacija sada nosi brojčanu oznaku 5.3 a očekivati možemo nekoliko novih funkcija kao i dodatna poboljšanja brzine. Jedan od noviteta je to da sada prilikom uploada fotke možete odabrati i album. Timeline je u potpunosti prerađen te se sada učitava dosta brže nego u prethodnim inačicama a brže se učitava i sam News Feed.

Za aplikaciju čija se preuzimanja broje milijunskim brojkama i koju svakodnevno koristi isto toliko korisnika, na App Storeu ima zapanjujuće loše ocjene. I sam dosta vremena muku mučim sa tendecijom Facebook aplikacije da se obori na SpringBoard. Inačica 5.3 zaista je donijela vidljiv napredak u brzini a stabilnost ćemo morati testirati nešto duže da bi mogli komentirati. Možda je konačno vrijeme da se poprave loše ocjene korisnika. Kakvi su vaši dojmovi?

 • i5

  srusila mi se jednom danas

 • Butterfly

  I meni se srušila kad otvorim poruke ruši se:(:(

 • Zadnja 2 update-a pa i ovaj treci imaju problem da se nakon instalacije, zamrznu i ruse, i rijesavam problem tako da je skroz izbrisem pa ponovo instaliram… Onda nema problema, mozda i vama pomogne…. Pozz

 • ta aplikacija ne radi kako treba od kad postoji, obavjesti ne stizu kao i obicno poruke se ne obrisu kad izbrisem sa kompa jedino je malo brza kad nes gledas al nis posebno 0 zvijezdica

 • Berka

  U ovoj aplikaciji jedini sta je brzo je da se dakat orebrzo crasha, ne stignes ju ni pokrenut ;)

 • Daniel

  nema rotacije na novoj Facebook i Messenger aplikaciji, bilo mi je lakše pisati nekad :(