Saturday, 28 October, 2017
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Favorite Contacts Launcher je widget koji donosi omiljene kontakte u notifikacijski centar
capture-20150328-140442

Favorite Contacts Launcher je widget koji donosi omiljene kontakte u notifikacijski centar

Kada je iOS 8 dobio mogućnost ubacivanja widgeta u centar za notifikacije, u okvirima šire iOS uređaja desio egzil pojedinih Cydia tweakova na App Store koji je sada, preko noći, počeo da podržava takvu funkcionalnost. Među njima je sada i Favorite Contacts Launcher, nekoć popularan Cydia tweak sada je dostupan kao besplatna aplikacija/widget na App Store-u.

favoritecontactslauncherbanner1

Favorite Contacts Launcher vam dozvoljava dodavanje tri omiljena kontakta u Today tab notifikacijskog centra, naravno, u vidu widgeta. Ako želite dodati još kontakata u ovaj widget, dodatno mjesto ćete morati kupovati u samoj aplikaciji, npr. tri dodatna kontakta se mogu dodati za 0,99$, osam dodatnih kontakata za 1,99$, dok kupovinom “zlatnog paketa” za 3,99$ dobijate mogućnost dodavanja do ukupno 15 kontakata, mogućnost kratica za WhatsApp, uklanjanje reklama te opciju uređivanja izgleda i fontova. Widget, naravno, morate “ručno” ubaciti u centar za notifikacije iz Settings aplikacije a potom iz same Favorite Contacts Launcher aplikacije možete vršiti preinake i dodavati kontakte.

Svakako zanimljiv widget koji vrijedi probati, a oni sa nešto većim apetitima definitivno trebaju razmisliti o kupovini pomenutog zlatnog paketa jer definitivno nudi najviše za uloženi novac. Favorite Contacts Launcher možete preuzeti klikom na App Store link. Kako vam se dopada?

Pratite nas i putem Facebook i Twitter stranica.