Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> 9mm – pogledajte trailer nadolazeće Gameloft igre!
gameloft-iphone-igre1-460x250

9mm – pogledajte trailer nadolazeće Gameloft igre!

Tvorci nekih od najboljih naslova iPhone igara vraćaju se u velikom stilu!

Ekipa iz Gamelofta uspjela je stvoriti odličan renome u svijetu igara za mobilne uređaje. U posljednjih nekoliko godina imali su niz uspješnih naslova za iPhone, iPad i iPod Touch kao što su Hero Of Sparta, Gangstar, Asphalt serijal i mnoge druge. Jedne su imale dosta originalan koncept dok su druge iskoristile koncepte sa nekih od najpopularnijih igara za konzole i PC (Gangstar je neloš klon GTA serijala) ali većinom im se ne može spočitati da svojim korisnicima nude respektabilnu zabavu. Ekipa iz ove tvrtke spremila nam je još jednu igru koja će doprinijeti shvatanju iPhone-a kao ozbiljnije igrače platforme. Riječ je o igri “9mm,” koja se čini kao još jedan GTA klon, ali morat ćete priznati da trailer izaziva zazubice.

UPOZORENJE: Sadržaj koji slijedi prikladan je samo za punoljetno čitateljstvo!

9mm bi trebala uskoro biti dostupna za iPhone, iPod Touch, iPad, ali i za uređaje pokretane Android operativnim sistemom.

Za slučaj da ste ljubitelji hip-hopa ili vas čisto zanima tko je izvođač pjesme koja ide u pozadini to su Apathy, B-Real i Celph Titled sa pjesmom “Shoot First”

Kao i uvijek, možete nam ostaviti komentar na postu ili nam pisati na našim Facebook i Twitter stranicama.