Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Angry Birds Rio – Novi nastavak popularne iPhone igre
AngryBirdsRio_iPhoneGame

Angry Birds Rio – Novi nastavak popularne iPhone igre

Proizvođač Rovio Mobile, koji se proslavio sa prvom verzijom Angry Birds igre koja je oduševljenjem preplavila čitavu planetu, priredio nam je novu avanturu. Nakon što smo u prvoj verziji ove igre vidjeli sukob ljutitih ptičica sa malim zelenim svinjama, gdje je osim gađanja zločestih svinja, poanta bila i pronaći zlatna jaja unutar pojedinih levela i šire, te verzije Seasons gdje smo dobivali pojedine priče kojima su imena i radnje bile prilagođene realnom događaju kao što je to npr. bilo za Noć vještica, Božić, Valentinovo i nedavni St. Patrick’s Day došlo je vrijeme i za pravi nastavak pod nazivom Angry Birds Rio u kojem se radnja odvija u Rio de Janeiru, a ptičice će krenuti u potragu za svojim upravo otetim i zarobljenim prijateljima kako bi ih oslobodili.

Ovaj nastavak donosi nam puno novih uzbuđenja te zasad 45 novih levela, gdje se u prvoj priči “Smugglers’ Den” oslobađaju ptice iz kaveza, a u drugoj “Jungle Escape” bježi iz džungle u kojoj su se majmuni našli kao prepreka. Naime zasad više nema malih zelenih svinja i grafika same igre dosta je poboljšana, a nakon prve dvije očekuju nas novi izlasci priča i levela u svibnju, srpnju, listopadu i studenom. Igra je dostupna za korisnike iPhone ($0,99), iPad (2,99), te Mac OS X ($4,99) uređaja, a u istoj se mogu okušati i korisnici drugih platformi kao što je Android te uskoro Symbian i WebOS. Pogledajte dolje priložen video trailer same Angry Birds Rio igre te skorašnjeg animiranog filma “Rio” koji je plod suradnje Rovio Mobile-a i 20th Century Fox-a, a koji je najavljen za izlazak nadolazećeg ljeta. Požurite u Apple Store te pomozite nesretnim ptičicama da pronađu svoje otete prijatelje u novom i zanimljivom nastavku Angry Birds Rio, a ukoliko želite, dostupna je i free verzija istoimene igre koja ima 6 levela kako bi istu isprobali prije same kupnje.

Angry Birds Rio trailer

“Rio” trailer animiranog filma koji je najavljen za izlazak ovoga ljeta potječe od 20th Century Fox, izdavača popularnog Ice Age animiranog filma

Javite nam mišljenja na novi nastavak Angry Birds Rio igre i putem Facebook ili Twitter stranice.