Saturday, 17 April, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Assassin’s Creed: Pirates igra dostupna na App Storeu
assassins-creed-pirates

Assassin’s Creed: Pirates igra dostupna na App Storeu

Serijal Assassin’s Creed je Ubisoftova zlatna koka, bez ikakve dvojbe. Igre iz ovog serijala prodale su se na svim zamislivim paltformama (u što se ubrajaju i mobilni uređaji) u tko zna koliko primjeraka. Nanoviji naslov – Assassin’s Creed: Pirates, danas je stigao i na App Store.

Neki se pitaju: “Otkud sad pirati u cijeloj priči??” Isto sam se pitao i ja, ali ja sam inače poznat kao notorni negamer. U principu, cijeli serijal baziran je na cyber stručnjaku iz našeg vijeka čiji je zadatak povratiti sjećanja svojih predaka iz prošlosti. Ta prosta postavka omogućila je tvorcima da kupce širom svijeta smjeste u ulogu različitih ubijica kroz povijest, od Jerusalema iz doba križarskih ratova do Firence u 15. stoljeću ili kolonijalne Amerike. Tako je sad red došao i na vječito romantizirane pirate.

Igrač će ovdje biti smješten u kožu Alonz Batillae, pirata iz 17. stoljeća, te će dobiti priliku da se u Karibima (a gdje bi drugo?) kao kapetan bori s posadama drugih brodova. Oni koji su ovu igru uporedili sa legendarnim naslovom Sid Meier’s Pirates nisu pogriješili mnogo, iako je grafičko okruženje značajno unaprijeđeno. Assassin’s Creed: Pirates možete na App Storeu preuzeti po cijeni od $4.99.

Kako vam se čini?