Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Bit.Trip Run! – Igra sa retro štihom koja će vas zaraziti
BIT-TRIP-RUN

Bit.Trip Run! – Igra sa retro štihom koja će vas zaraziti

Iskreno se nadam da vas virus prehlade, kao i mene, nije usporio u obavljanju obaveza tokom ovog vikenda ili u jednostavnom, lijepom ljenčarenju. Svijetla točka u neprekidnom šmrcanju i ispijanju mrskog čaja bila je odlična igra Bit.Trip Run!

Pažljivo i s ljubavlju dizajnirana igra koja uspješno koristi retro elemente igara koje smo igrali na starim konzolama kao klinci očarava već na prvom nivou te vam ne dopušta da svoj iUređaj ispustite iz ruku. Upravljate sudbinom lika po imenu Commander Video – svojevrsnom maskotom Bit.Trip serijala, a kako budete napredovali kroz 30 nivoa i 3 boss bitke tako ćete otključavati i druge likove i pripadajuće im kostime. Ekipa sa bloga Cult of Mac snimila je i prigodan video koji vam omogućava da igru vidite u akciji:

Bit.Trip Run! možete preuzeti sa App Storea po cijeni od $3,99 što, priznajem, uopće nije malo. Ipak uzmemo li u ubzir šarm, količinu zabave koju nudi i činjenicu da ne nudi nikakav vid nesnosne kupovine unutar same igre, usuđujem se reći da je cijena opravdana.