Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Colin McRae Rally od sada možete igrati i na iUređajima
collinios

Colin McRae Rally od sada možete igrati i na iUređajima

Svi vi koji ste, poput Omara i mene, zaraženi oktanskim virusom sigurno ste čuli i imali prilike igrati konzolaški rally klasik Colin McRae Rally. Pomenuti serijal onio je nove kvalitete i vrijednosti u simulacije rally vožnje a kasnije je život nastavio kroz Dirt serijal. Codemasters studio je sada konačno došao na ideju da bi inačica ove igre za mobilne uređaje bila pun pogodak.

Colin McRae Rally za iOS je, u stvari, remaster Colin McRae Rally 2.0 igre koja se pojavila sada već davne 1999. godine. Grafički elementi igre su brižljivo osvježeni kako bi odgovarali duhu novog vremena a kontorole su prilagođene uređajima koji imaju zaslone osjetljive na dodir. Igra vas stavlja za upravljač svevremnskih rally legendi kao što su Lancia Stratos, Ford Focus, Mitsubishi Lancer Evo VI a tu ne smije da nedostaje ni legendarna Subaru Impreza u plavim i zlatnim ratnim bojama Subaru World Rally Teama.

Prašit ćete kroz 30 različitih rally etapa preuzetih sa stvarnih staza diljem svijeta i to u ukupnoj dužini od čak 130km! Bio je to dobar osjećaj kad sam ustanovio da ovaj remaster nije izgubio ništa od svoje negdašnje oštrine. I dalje je riječ o punokrvnoj i nadasve realnoj simulaciji vožnje koju nećete usavršiti tek tako. Pored pokojnog Ayrton Sennae, (na žalost i takođe već pokojni) Colin McRae je druga motosport legenda koju najviše poštujem. Ova igra sasvim sigurno je dostojna njegovog imena.

Cijena od 4.99 je više nego prihvaljiva uzmemo li u obzir što se sve ovdje nudi a malo razočerenje dočekat će vlasnike starijih uređaja – da bi igrali Colin McRae Rally morate imati iPhone 4S ili iPhone 5, te iPad 2 ili noviji uređaj. Preuzeti je možete putem iTunes linka. Koja vam je najdraža rally simulacija svih vremena? Zainteresovani ste za druge mogućnosti paljenja guma na svom iPhoneu? Bacite oko na linkove u nastavku: