Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Da li ćemo ubrzo svinje lansirati na ptice? Sto Rovio sprema za nastavak franšize
badpiggies

Da li ćemo ubrzo svinje lansirati na ptice? Sto Rovio sprema za nastavak franšize

Što reći o serijalu igara koji je doživio jedan takav uspjeh? Ako i niste igrali Angry Birds onda ste makar čuli za ovu popularnu igru. Uvjeren sam da bi određeni nivo prepoznavanja likova iz igre dobio čak i kada bih pitao svoju baku. Ne, bombardovanju ljutih ptica ne možete pobjeći ni na koji način, osim ako ste voljni da se zatvorite u neku brvnaru smještenu u zabitije dijelove Sibira. I zbog toga, kada Rovio objavi trailer u kojem najavljuje nastavak ove hiper popularne franšize rijetko tko će propustiti da baci oko na njega.

Dakle, ekipa iz razvojnog studija Rovio pokrenula je stranicu badpiggies.com a tu će vas dočekati Crvena Ptica koja pomalo glumi kako se dosađuje, izgledajući pritom priličnom sigurnom u sebe. Kako i neće kad iza sebe ima stotine, hiljade pokorenih zelenih prasadi. Klikom na pticu pokreće se video i u roku od pola minuta Crvena postane obasuta zelenim svinjama. Ovo svima miriše na to da su tvorci serijala konačno odlučili zamijeniti uloge tako što će svinje po prvi put učiniti napadačkom silom. Malo toga se otkriva, puno više toga ostavljeno je našoj mašti a odgovore ćemo (nadam se) imati uskoro.