Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> FIFA 13 dostupna i za iOS
fifa13

FIFA 13 dostupna i za iOS

Između ljubitelja dvaju najzastupljenijih nogometnih simulacija, serijala FIFA i PES, vodi se konstantan rat po raznim internetskim forumima te pivnicama u svakom kvartu. Mi nećemo ulaziti u te rasprave, samo ćemo primjetiti da EA poklanja više pažnje FIFA inačicama za iOS nego što to čini Konami, što pokazuje i nova FIFA 13.

Grafika je dodatno poboljšana u odnosu na prošlogodišnju verziju te sada sve izgleda realnije nego ikada prije. Dorađene su kontrole te je dodan novi virtuelni gumb “skill move.” FIFA 13 donosi nam čak 15 000 igrača iz 500 momčadi u čak 30 liga diljem svijeta a sve je to, naravno, licencirano. Srećom FIFA 13 je univerzalna aplikacija te više ne morate kupovati odvojenu inačicu ako poželite odigrati po koju tekmu na svom iPadu. Spomena vrijedan je i konačni dodatak multiplayer opcije te sada možete zaigrati FIFU protiv frendova ili random ljudi na netu. Ovo bi moglo uzburkati i najobičniju kavu s kompićima.

FIFA 13 je čak 1.36 GB “težak” download koji će vas koštati 6.99$, a nabaviti je možete klikom ovdje.

  • Aleksandar

    Kao zaludjenik za sve FIFA naslove pocev od FIFA 99 pa nadalje ovo je definitivno najbolja igra do sada, bar sto se naslova za XBOX i PC tice. Kada je rec o FIFA izdanju za iPhone ono je dosta bolje u odnosu na proslogodinju verziju, i veliki plus je Online mod, ali tu nastaje i problem, bar kod mene. Posto obozavam da igram FIFU na internetu skoro svaki dan na XBOX Live mislio sam da cu imati makar priblizno isti uzitak i na iPhone platformi, medjutim svaka utakmica koju sam odigrao bila je jako lagovita sto me je dovodilo do ludila, a kao provajder u svom regionu imam link od 100/100 mbit i nema govora da moze biti problem do interneta, jer bi isti bio prisutan i na Live-u. Na single se necu ni osvrtati jer mi nije toliko zanimljiv, ali me je sa ovim laganjem FIFA malo razocarala. Cekam update, mozda nesto ispravi.