Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apps >>> Cro Apps >>> Fruit Fever – Voćna groznica domaće radinosti
fruitfever

Fruit Fever – Voćna groznica domaće radinosti

Uredništvo Omizio bloga neobično voli vidjeti napore developera sa cijelog prostora našeg Balkana. Tako nam je bilo i drago pročitati mail Josipa Zovke kojim nas je izvjestio da je njegova igra Fruit Fever započela svoj život na App Storeu.

fruitfever1

Igru krasi čist ali dopadljiv korisnički interface i jednostavna mehanika igranja. Na dnu imate tri slota rezervirana za voćke a vaš je zadatak svaku voćku smjestiti u odgovarajuću košaricu koja se nalazi direktno iznad a to ćete postići jednostavnim svajpanjem prstom po zaslonu. Nakon što prođe određeno vrijeme košarice će zamijeniti poziciju kako bi vam otežale pravilno ubacivanje a kao druga prepreka pojavit će se svojevrsna blokada na nekoj od tri košarice u vidu crvenog slova “X” a tada košarica neće biti u mogućnosti da primi voćku.

Igru počinjete sa tri života. Pogađate, jednom kada promašite košaricu bit će vam oduzet život a igra se završava kada potrošite tri početna života. Dakle, cilj Fruit Fever je da ostvarite što bolji rezultat, odnosno, da što više voćki pošaljete na pravi put prije nego izgubite sve živote. Fruit Fever možete preuzeti besplatno ako kliknete na ovaj link a Josipa možete podržati u njegovim naporima tako što ćete kupiti dodatne opcije unutar same igre, kao što je početak igre sa 9 života što košta 1.99$ ili univerzalna košarica za 0.99$.

fruitfever2

Nadamo se da ćete Josipovu igru preuzeti u što većem broju i želimo mu uspješan nastavak karijere.

 

Pogledajte još igara koje su potpisali domaći developeri:

Missile Storm – Odbranite vašu planetu od napasnih Aliena

Rebel Hero – Nova Arkada Domaće Radinosti

  • Marx

    Zanimljiva igrica ;)

  • Mostar

    Čestitke autorima igre, uz želju za još ovakvih ostvarenja. JAROSLAV