Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Gangstar Vegas sada je dostupan na App Storeu
gangstar vegas

Gangstar Vegas sada je dostupan na App Storeu

Prošlo je podosta vremena od kako je Gameloft izbacio Gangstar Rio. Toliko dugo da sam gotovo i zaboravio da taj serijal uopće postoji. Ipak, Gameloft nije još spreman da stavi točku na i Gangstar serijala što dokazuje danas predstavljeni Gangastar Vegas.

Ukoliko niste upućeni, ekipa iz Gameloft studija toliko voli da posuđuje ideje iz najpopularnijih konzolaških i PC igara da me na prosto čudi kako ne grcaju u tužbama. Gangstar je njihova interpretacija svjetski poznatog Grand Theft Auto serijala tvrtke Rockstar a ovaj najnoviji uradak još jednom obećava beskompromisnu akciju na našim mobilnim uređajima.

Kako se iz naziva da zaključiti, mjesto radnje smješteno je u Las Vegas, grad kocke i drugih smrtnih grijeha a radnja se proteže kroz 80 misija koje ćete izvršavati u ulozi majstora borilačkih vještina. Pohvalu zaslužuju dvije činjenice. Pod jedan, mapa grada je čak devet puta veća od bilo koje druge mape koja je korištena u Gangstar serijalu. A pod dva, Gangstar Vegas sada koristi na široko poznati i priznati Havok engine koji će unijeti potrebnu dozu realnosti.

Gangstar Rio je već sada dostupan na App Storeu po cijeni od 6.99$ a dok iTunes pribavlja ogromni instalacijski file od 1,4GB na moje računalo, ja se nadam da je ovaj put ekipa iz Gamelofta poradila na glumi i dijalozima koji su u prethodnim nastavcima bili toliko infantilni i apsurdni da su me prosto odgovorili od igranja inače solidnih (mada kloniranih GTA) uradaka.