Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> GTA San Andreas dolazi na iOS u prosincu!
san_andreas

GTA San Andreas dolazi na iOS u prosincu!

Odlične vijesti za sve ljubitelje Rockstarovog Grand Theft Auto serijala – u jučer objavljenom priopćenju za medije tvrtka je obznanila svoje planove da ovog prosinca izbaci port legendarnog San Andreasa za iOS i Android!

Ova igra debitovala je na konzolama i PC platformi 2004. godine te donijela mnoga poboljšanja u odnosu na prethodnike, izdašnu mapu i da ne spominjemo. Po mnogima je to najbolji GTA svih vremena, a štovaoci hip hop kulture su ovaj naslov cijenili od samog početka.

Los Santos, Las Venturas i San Fierro fiktivni su Kalifornijski gradovi kroz koje smo pržili, i kroz koje ćemo pržiti opet na našim mudrim telefonima. Iz Rockstara nam poručuju kako je grafika u mnogome dorađena, počevši od samih auta, do obogaćene palete boja, dinamičnih sjena i čega sve ne. Kažu kako je ovo najbolji San Andreas do sada!

GTA: San Andreas za iOS podržavat će i MFi (made for iPhone) kontrolere kao što su nedavno predstavljeni proizvodi tvrtki MOGA i Logitech. Jedva čekam da na iUređaju čujem Radio Los Santos i glas legendarnog DJa Julio G!

  • Aleksandar

    Da li moze GTA San Andreas za iPhone 3GS i iOS 6.1.3