Sunday, 19 September, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Jack Lumber – Postanite pobješnjeli drvosječa
jacklumber

Jack Lumber – Postanite pobješnjeli drvosječa

Zaboravite Spider-Mana, Gangstar i Asphalt serijale. Najeveći hitovi na App Storeu uvijek su bile zarazne puzzle igre kao Doodle Jump, Fruit Ninja, Cut The Rope i neizbježni Angry Birds. Ako volite taj tip igara nikako ne smijete zaobići Jack Lumber. Ova igra, pored svog sadržaja naravno, zanimljiva je i po tome što obilježava ulazak Segae u izdavačke vode. Da, ova legendarna tvrtka polazi stazom koju je trasirao Chillingo. Na ovaj način pružit će se bolja šansa malim developerskim studijima da njihovi proizvodi dođu do krajnjeg korisnika a upravo takav je i Owlchemy Labs – developeri koji stoje iza ove igre.

No vratimo se na Jack Lumbera, drvosječu dobrog srca koji mrzi drveće. Kada je bio dijete “zlo drvo” je usmrtilo njegovu baku i od tada se on zakleo na osvetu usmjerenu prema svom drveću. Za zaraznu igru priča i treba da bude malčice ironična (na granici banalne) a što se tiče same mehanike igranja ne možemo zaobići poređenje sa Fruit Ninja. Obje igre vam nude elemente koje morate sjeći na zaslonu kao i one koje ne smijete dotaći. Dakle, siječete debla koja prolijeću preko zaslona a izbjegavate krznene šumske stanovnike. Razlika je i u tome što Jack Lumber nudi svojevrsno usporavanje vremena kako bi mogli stići da prepolovite sva debla. Ne znam koliko je to subjetivan osjećaj, ali ova igra djeluje nešto svježije od Fruit Ninja (nije ni čudno s obzirom na vremensku razliku po objavi) a grafički detalji su zaista promišljeni bez da budu napadni a protežu se i kroz cijelu marketinšku kampanju u što se možete uvjeriti i ako posjetite službenu stranicu.

Još večeras se igra nudi po akcijskoj cijeni od 0.99$ a nakon toga će narasti na 1.99$ tako da vam preporučam da budete brzi i ugrabite još jednog odličnog razbijača dokolice. Pogledajte i trailer: