Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Koje nam igre Gameloft sprema za ovaj mjesec
gameloft

Koje nam igre Gameloft sprema za ovaj mjesec

Moram priznati da se već neko vrijeme čudim tome koliko se ekipa iz Gamelofta uspavala. Osim najave za treći nastavak popularne sci fi pucačine N.O.V.A. koja bi uskoro trebala biti predstavljena za iOS i Android platforme, ova tvrtka nas dugo nije počastila nekim spektakularnim naslovom. Sudeći po najavama koje smo čuli posljednjih dana, to će se promijeniti.

Vjerujem kako su fanovi filmskog serijala Men In Black upoznati sa činjenicom da treći dio lovaca na male zelene u kina stiže krajem ovog mjeseca. Prigodno filmskoj premijeri, Gameloft će korisnicima iOS i Android mobilnih platformi ponuditi i igru Men In Black 3. Očekuje se da će igra koristiti freemium metodu koja je Gameloftu veoma draga u posljednje vrijeme, ali ne i autoru ovog teksta. Gratis download igre te plaćanje po potrebi za sadržaje u igri i nije tako loše na papiru. Problem leži u tome da svaka njihova freemium igra koristi isti model igranja koji igraču ostavlja na volju odabir pojedinih misija a to (po mom mišljenju) narušava odvijanje priče u igri te cijela stvar najčešće djeluje kao da joj nedostaje kralježnica. Iskreno se nadam da će Gameloft poraditi na ovom nedostatku. Trailer možete pogledati u nastavku.

Kada je prošlog petka Samsung predstavio svoju perjanicu Galaxy SIII imali smo priliku vidjeti i teaser za još jedan nadolazeći Gameloft naslov – Asphalt 7: Heat. Asphalt serijal je već neko vrijeme solidan izbor za sve ljubitelje vozačkih simulacija na mobilnim platformama. Detalji oko auta koje ćemo imati prilike voziti u novom nastavku te trkaćim stazama još nisu poznati (kao ni tačan datum izlaska igre) ali se nadam da se nećemo načekati previše.

 

Izvor: slashgear