Wednesday, 13 December, 2017
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> March Of Heroes više ne postoji
march-of-heroes

March Of Heroes više ne postoji

Svi koji su čekali izlazak March of Heroes igre od Gamelofta, nažalost je neće dočekati jer te igre neće ni biti. Dok je Gameloft objavio u 6. Mjesecu da rade na igri March Of Heroes, svi iOS gameri su jedva čekali tu igru kao i ja. Možda su i malo previše toga krenuli raditi. Znate da su najavili i izlazak trećeg dijela popularnog Modern Combata i iz trailera smo vidjeli da će biti jako dobra igra, ali pitanje je bilo da li će Gameloft moći proizvoditi toliko igra odjedanput jer tu su ipak bile i Lets Golf 3 i igre za druge konzole kao npr. Psp i ps3.

Gameloft je nije objavio ništa previše u vezi prekida rada na March of Heroes, ali je najavio da neće prestati s radom na Unreal Engineu što bi to mogla biti jedina dobra vijest u svemu ovome. Naravno, ako ne znate što je Unreal Engine, to je tehnologija koja poboljšava grafiku na igricama i ne samo na iUređajima nego i na pc-u i ostalim konzolama.

Vraćamo se na Gameloft i March Of Heroes, dakle kao što smo i rekli – samo bez veze uložen toliki trud od strane Gamelofta.

Donosimo vam i prevedenu cijelu objavu Gamelofta o prekidanju March Of Heroes.

“Pozdrav svima, znamo da imamo veliku zajednicu obožavatelja FPS-a … tako da nam je jako žao objaviti da nećemo izdati March Of  Heroes.

Naši programeri će biti usredotočeni na razvoj različitih  igra u mjesecima koji dolaze i rade na tome da ih čak i poboljšaju. Ljubitelji March Of  Heroesa svakako trebaju gledati na  jako dobar  Modern Combat 3. Mi smo, međutim, nastavili s radnjom na Unreal Engineu! Mi smo očekivali da ćemo objaviti ove igre početkom 2012 godine.”Znači, ovo je valjda prva igra koju je Gameloft maknuo iz plana objavljivanja nakon dugog očekivanja.
Ali imamo i još jednu dobru vijest – nakon nastavka radnje na Unreal Engineu, a to je da Gameloft počinje raditi novu seriju Gangstara znači isto treći dio kao i Modern Combat.

Pa nadamo se onda da će se Gameloft iskupiti sa ove dvije nadolazeće igre.
Vise o Gameloftu na Facebooku: http://www.facebook.com/gameloft?ref=ts

I za kraj vam donosimo trailer nadolazećeg Gangstara! Uzivajte!