Friday, 30 July, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Mikey Shorts – Odlična platformer igra starog kova
mickeyshorts

Mikey Shorts – Odlična platformer igra starog kova

Odrastao sam igrajući igre poput Super Mario Bros. i slične platformere te je, sasvim sigurno, to imalo uticaja na činjenicu da i dan danas naprije biram naslove iz tog žanra. Odličan platformer neću propustiti ni kada se pojavi na App Storeu svaku pohvalu zaslužuje i Mikey Shorts.

Svako ko je upravljao Mariom brzo će se snaći u ovoj igri. To uopće ne znači da je Mikey Shorts bezobrazna kopija pomenutog Nintendo klasika. Osnovni cilj igre je završiti nivo u što kraćem vremenskom periodu a put će vam otežati gomila procijepa, nestajućih platformi i sličnih prepreka a to je samo kada igrate po priči (story mode). Izazovi (challenge mode) će vas namučiti nešto više. Vrijeme za prelazak nivoa postaje tačno određeno a da bi imali odličan rezultat morat ćete neke nivoe igrati i po više puta kako bi ih zapamtili i tako si omogućili brži prolazak.

Da vas ne davim previše, pogledajte trailer u nastavku. Ova igra (subjektivno) sasvim sigurno vrijedi više od 0.99$, što je cijena koju developeri traže od nas.

  • tCloud Presents

    igrica je odlicna :D