Sunday, 25 October, 2020
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Minigore 2: Zombies – Povratak legende
minigore2

Minigore 2: Zombies – Povratak legende

Ovaj tjedan pokazao sam odličnim za ljubitelje mobilnog gaminga. Dobili smo fantastičan port klasika GTA: Vice City te Gameloftovu perjanicu Modern Combat 4: Zero Hour za koju mnogi govore kako njena grafika postavlja nove standarde na mobilnim uređajima. Ali to nije sve, na App Store je stigao i Minigore 2: Zombies, nasljednik kultne igre koja i danas ima mnoge poklonike.

Prvi Minigore debitirao je na App Storeu još 2009. godine a konkurenciju je podučio lekiciji sa naslovom: “Zarazne dual stick pucačine.” Sam nisam prevelik ljubitelj tog žanra koji vas najčešće ograničava da level provedete braneći se od horde neprijatelja na manje-više uskom prostoru, ali Mountain Sheep su to uspjeli upakovati i maskirati na odličan način. Ne razočarava ni drugi nastavak ovog serijala u kojem se morate braniti protiv “nemrtvih” pingvina ubojica, gigantskih drvosječa i drugih bizarnih neprijatelja.

Ako je suditi po prvih nekoliko levela, nema sumnje da ću se ponovo navući. Sada malo o brojkama: kroz igru možete odabrati jedan od 20 likova (tu su i neki znanci iz drugih Mountain Sheep igara kao što je Bike Baron). Pri tome ćete se koristiti sa 10 vrsta oružja da bi pobijedili 60 različitih neprijatelja i 7 boss neprijatelja. Ova igra koštat će vas 1.99$ ali ćete je moći igrati kako na iPhoneu tako i na iPadu bez dodatnog plaćanja. Subjektivno vrijedi još više!