Thursday, 21 October, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Modern Combat 4: Zero Hour – Zbog ovog trailera past ćete na stražnjicu (UPDATE)
mc4-1

Modern Combat 4: Zero Hour – Zbog ovog trailera past ćete na stražnjicu (UPDATE)

Svi znamo kako Gameloft pravi neke od grafički najviše dorađenih igara za mobilne uređaje ali sa novim nastavkom Modern Combat serijala nadmašit će sami sebe. Igra treba biti puštena u prodaju vrlo skoro a kada pogledate ovaj trailer shvatit ćete da će iPhoneu 5 biti potrebna sva tri jezgra grafike da se izbori sa ovim! Ja rijetko kada mogu ostati bez riječi ali ovaj video i screenshotovi su me fino izbacili iz brzine te mi je trebalo vremena da se saberem. Bez obzira na to da li volite pucačine ili ne, morate ostati zapanjeni mogućnostima koje se otvaraju u svijetu mobilnih igara jer grafika koju možete vidjeti gotovo pa je ravna nekim PS 3 naslovima.

Nisam vam obećao mnogo, zar ne? Pitam se na što će sličiti grafika na starijim uređajima ali i to ćemo da vidimo vrlo brzo. Više informacija o igri potražite na službenoj stranici.

UPDATE:
Od sada je ova igra dosupna na App Storeu po cijeni od 6.99$. Uzmemo li u obzir grafiku ravnu nekim igrama za konzole te odličnu igrivost, vrijedi svake lipe! Preuzeti je možete ovdje.

  • Daniel

    Kada izlazi igra