Monday, 18 October, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Par odlicnih igara za iPhone i iPad koje su izbacene prosli tjedan!
gangstar-rio-iphone

Par odlicnih igara za iPhone i iPad koje su izbacene prosli tjedan!

Nakon dugog iščekivanja nekih igara (kao što je Gangstar Rio), iste napokon dolaze na AppStore. Ovaj tjedan je jedan od najboljih tjedana za predstavljanje novih igrara na AppStoreu, počevši od pucačine Epoch i sjajnog trećeg nastavka popularne igre Gangstar od Gamelofta!

Gangstar Rio : City of Saints

Gameloft izbacuje i treći dio svoje popularne igre Gangstar, a sada se cijeli svijet seli u Južnu Ameriku, točnije grad Rio. Još se uvijek očekuje GTA 3 koji bi također ubrzo trebao posjetiti AppStore, pa će se voditi veliki dvoboji između ove dvije igre. Međutim Gangstar dolazi sa dosta promjena, počevši od bolje grafike do uređivanja svojeg lika i unutarnje okoline.

Isporobajte ovaj novi nastavak od Gamelofta jer vrijedi imati ovu igru i zabaviti se !

Cijena: $6.99

 

2. Epoch

Epoch izgleda isto kao i Shadowgun ili Gears of War, ali je ipak skroz drugačiji. Epoch pokreće Unreal Engine i stvarno izgleda savršeno čak i detalji su savršeni u cijeloj igri. To je ono što je većina tražila. Epoch vam pruža otključavanje mnogo toga kao što je otključavanje novih oružja zatim opreme i dosta toga drugog. Na svakom levelu u igri je sve uzbudljivije i jedino ostaje pitanje – tko je bolji Epoch ili Shadowgun ?

Cijena: $5.99

 

3.Evertales

Još jedan RPG dolazi na AppStore, ali po mom mišljenju, mislim da ovaj dominira – počevši od grafike do same priče. Radnja u igri se odvija kao bajka nadahnuta iznimnim smislom za humor. Dakle, nećemo igrati neku ozbiljnu igru nego ćemo se i koji put nasmijati. Igra sadrži tri heroja koje možete odabrati na početku igre. Grafika je jako poboljšana za iPhone 4S i iPad 2. Zabavna i dobra igra, vrijedi je odigrati!

Cijena : $0.99

 

4.Ninja Throw

Chillingo i Clickgamer, dva izdavača odgovorna za neke od najpopularnijih igara na App Store (uključujući Angry Birds, Cut The Rope, i Helsings Fire) izbacuju novu igru na App Store pod nazivom Ninja Throw, koji će biti slučan igrama Cut the Rope ili Angry Birds -zabavne i zagonetne. Odnosno igre za ubijanje dosade. Vrijedi probati!

Cijena : $0.99

 

Ako imate pitanja postavite ih u komentarima!

 • Anonymous

  Gangstar Rio je najbolja igra serijala ali i dalje mu treba dorade. Dijalozi i dalje djeluju poluidiotski, umjesto “bad ass” i dosjetljivi (što je bio cilj). Grafika je solidna a igrivost na nivou. Možda je nezahvalno porediti, ali GTA 3 (iako je izašla prije 10 godina) puno je zrelija igra, iako glavni lik ne progovori ni slovca cijelo vrijeme.
  Evertales je satirična taman koliko treba i prilično igriva na malom zaslonu, vrijedi ulaganja :)

  • Istina Gangstar treba još dosta dorade, ali svejedno mislim da će GTA 3 biti dosta bolji. :)

   • Anonymous

    Yep, a pogotovo ako ne bude ekskluziva za iPhone 4S i iPad 2 :)

    • U pocetku se ocekuje samo za dual core uređaje. Znaci 4S,ipad 2 i neki samsung mobiteli, ali kasnije će biti i za single core. Al mislim da ce iphone 4 moci pokrenuti verziju za 4S i ipad 2 jer nedavno izasla igra Galaxy On Fire 2 HD koja je samo za 4S i iPad 2 , a probao sam je na iphone 4 i radi super. Nadam se da će i GTA 3 ! :)

     • Anonymous

      Nadat’ je se :) Mene zanima kako će portati kontrole (i cheatove, LOL).