Friday, 23 October, 2020
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Pudding Monsters igra – Zarazite se za praznike!
puddingmonsters

Pudding Monsters igra – Zarazite se za praznike!

Kada već na App Storeu imate jedan hit, igru koju su zavoljeli i igrali milijuni vlasnika iUređaja (ali i Android uređaja), teško je ponoviti taj uspjeh a da ne nastavite serijal kao što to radi Rovio sa Angry Birds. Ekipa u tvrtci Zeptolab, tvorci kultne igre Cut The Rope, ipak je pronašla tajni sastojak koji je potreban svakom zaraznom puzzle naslovu. Već sada je gotovo izvjesno da će njihov novi uradak – Pudding Monsters, postati novi hit.

Vaš zadatak je spasiti zabavna, raspričana, puding čudovišta iz hladnoga frižidera. Mehanizam igranja ne podrazumijeva nabacivanje pticama, kidanje konopaca ili masakriranje voća. Malena puding čudovišta prstom vučete jedno ka drugome kako bi se spojila u veće puding čudovište. Pri tome će vam pomoći raznolike sposobnosti koje imaju razne vrste čudovišta kao i popratni elementi koje susrećete u raznim levelima. Ipak, nakon što završite prvih 5-10 nivoa koji vas uče osnovama igre, postaje sve teže osvojiti sve tri zvjezdice koje vam donose bolji rezultat i spriječiti puding čudovišta da, u pokušaju pripajanja, ne odlete preko ruba.

Pudding Monsters u svojoj prvoj inačici donosi čak 75 levela. Iz Zeptolabs obećavaju da će novi leveli biti dostupni kroz buduće nadogradnje. Ako ste u potrazi za igrom koja će vam pomoći da ubijete minute do prazničkog ručka onda vam toplo preporučam Pudding Monsters koju nabaviti možete po cijeni od 0.99$ za iPhone ili 0.99$ za iPad.