Thursday, 21 October, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Re-Volt Classic – Trkaća simulacija koju nećete tako lako zaboraviti
revolt

Re-Volt Classic – Trkaća simulacija koju nećete tako lako zaboraviti

Sega je ovog tjedna uspješno donijela nostalgiju na App Store. Prvo smo dobili igru Crazy Taxi a potom i Re-Volt Classic, a oba naslova su stari znanci i neprežaljeni  hitovi iz devedesetih godina prošlog stoljeća.

Re-Volt Classic je predstavljen 1999. godine te je bio dostupan za PC i Sega Dreamcast konzolu (koja je zamišljena kao direktni konkurent za PS2 koji će se kasnije pojaviti na tržištu). Bilo je tada odličnih simulacija vožnje ali Re-Volt Classic je ponudio originalnu ideju jer ste se tu mogli utrkivati autićima na daljinsko upravljanje. Igra je postala instant hit i mogu samo pohvaliti tvrtku Sega na odluci da napravi port ove igre za iOS. Utrkivat ćete se na 14 staza koje su smještene na krovovima, u muzejima, predgrađima a pažnju vam mogu zadržati i čak 42 autića kojima se možete utrkivati. Jedini veći nedostatak ovdje su kontrole na koje se teško navići.

Tu je samo mali problem sa cijenom koja iznosi čak 5.99$. Re-Volt Classic i poslije svih godina može svojom dorađenosti naučiti lekciju i nekim razvikavnim simulacijama iz App Storea ali da li vam to vrijedi 5.99$ odlučit ćete sami. Za kraj možete pogledati što za ovu igru kažu na App Spy.

  • drlovric

    Skupo…