Monday, 3 August, 2020
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Running with friends – Endless runner koji morate probati
running-with-frineds-main

Running with friends – Endless runner koji morate probati

Temple Run i druge igre koje pripadaju endless runner žanru doživjele su veliku popularnost u posljednje vrijeme. Sa svojom “With Friends” franšizom usmjerenom na društveni aspekt igranja, tvrtka Zynga je još više učvrstila svoju poziciju giganta u svijetu online i igara na mobilnim uređajima, a Running With Friends ima zadaću da malo pomrsi račune Temple Run i drugim hitovima sličnog kova.

Moram priznati da nisam veliki ljubitelj igara sa beskrajnim trčanjem ali, u isto vrijeme, ni ne bježim od njih. Kada ste velika kompanija poput Zyngae rijetko šta prepuštate slučaju te njihove uratke uvijek vrijedi isprobati, barem to bilo iz radoznalosti. U ovom slučaju to se pokazalo kao dobar potez.

screenshots

Ekipa developera koja je radila na ovom naslovu napravila je solidan posao. Priznajem, igra ne nudi ništa što već nije viđeno kod drugih naslova istog žanra ali kontrole reaguju kako i spada a grafički je prilagođena cijeloj obitelji. Osnovna ideja veže se Špansku Pamplonu i bježanje od bikova, ovdje interpretiranu poput nekog crtaća.

Trkom po Pamploni kupite zvjezdice, kližete ispod prepreka, skačete preko njih, izbjegavate na lijevo ili desno, dakle, bez iznenađenja. Cilj je, kao i kod većine ovakvih igara, stići što je dalje moguće prije nego zabijete surlu u neki prometni znak ili kutiju na drumu. Što više puta prevaljujete, to će vaš junak trčati sve brže i brže kako bi vam i dodatno otežao napredak i nadmetanje sa frendovima.

ss2

Kad smo već kod nadmetanja, iako cijela igra odiše takčmičarskim duhom i odmjeravanju snaga sa prijateljima ili potpunim strancima, dobro će te se zabaviti neovisno od dobivenih i izgubljenih mečeva. Igra prati provjereni freemium princip po kojem je možete preuzeti i igrati besplatno a živu lovu trošiti kasnije na kupovinu popratnih sadržaja.

Osim činjenice da se ne može igrati bez internet konekcije, na nerve ide samo još poprilična količina reklama koja vas bode u oči čim se nađete u izborniku. S obzirom da će se freemium model tvorcima igre i te kako isplatiti, smatram da nije bilo potrebe za ovolikim forsiranjem reklama. Isprobajte Running With Friends i recite nam kako vam se čini. Klik na iTunes link za preuzimanje. Evo još nekih igara koje morate probati:

 

 

  • medin

    prijatelje sa game centera ili fb-a