Sunday, 25 October, 2020
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Storm the train – Još jedan platformer koji ne želite propustiti
stormthetrain

Storm the train – Još jedan platformer koji ne želite propustiti

Možda ste primjetili da se svake nedelje trudim da vam predstavim jednu zanimljivu igru koja se pojavila na App Storeu u skorije vrijeme. Nesvjesno je ta navika skoro dovela do tradicije tako da već razmišljam o nekom fancy naslovu za te nedeljne postove :) Eh, da, ako ste me nešto pozornije čitali mogli ste primjetiti da sam veliki ljubitelj platformera stare škole te vam neće biti iznenađenje što sam i danas iskopao još jednu igru u tom maniru – Storm the train.

Riječ je od 2D side scrolleru ne previše komplikovane priče jer je poenta ovdje da pustite mozak na pašu a ne da se zamarate pitanjima o smislu života. Ulazite u ulogu jednog od tri agenta (po vašem izboru, naravno), koji se ukrcava na voz koji je prepun zombija (kakvog li iznenađenja), ninja ratnika ali robota. Ubitačna kombinacija. Priznajem da zvuči otrcano ali je u praksi prilično zabavno.

Cilj je da rasturite što više gore pomenutih napasti i što duže da istrajete u tome. Kako bi to postigli koristite se ranim oružjima, napravama, vozilima i čime sve ne. Storm the train nenapadno primjenjuje freemium princip što znači da je možete besplatno preuzeti ali i da ne morate trošiti prave novce na razne nadogradnje jer sve možete otključati bez prolivanja previše znoja.