Friday, 22 January, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Super Mario Run – Kako se novi Nintendo naslov igra na iPhoneu
h2x1_smartdevice_supermariorun

Super Mario Run – Kako se novi Nintendo naslov igra na iPhoneu

Čelništvo kompanije Nintendo dugo se borilo da svoje junake dovede na mobilne platforme. Nakon ogromnog uspjeha koji je doživjela igra Pokemon GO prošlog ljeta, najavljen je i novi naslov koji će na male zaslone donijeti najomiljenijeg vodoinstalatera na svijetu – Super Maria.

Igra će biti dostupna za iPhone 15. prosinca po nemaloj cijeni od 9.99$ a Apple dućani širom SAD sada nude priliku da se na izloženim iPhone primjercima oproba nova igra. Logično, mnogi su iskoristili priliku i pohrlili da vide što se tu nudi, a kolege sa stranice iDownloadBlog čak su pripremili i kratki video gdje se to iskustvo može i pregledati.

Dakle Mario je ovaj put prilagođen igranju na mobilnim uređajima, što bi u prevodu značilo da kretanje junaka nećemo moći kontrolirati sami. Mario će cijelo vrijeme trčati zaslonom a na nama ostaje da određujemo pravo vrijeme skoka. Kao ljubitelj klasičnih platformera ovaj koncept mi je ipak malo razočaravajući mada ću se od pravog osuđivanja suzdržati dok sam ne oprobam igru. Za Android uređaje naslov će biti u prodaji naredne godine.