Thursday, 21 October, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Super Stickman Golf 2 – Možda i najzabavnija golf igra na App Storeu
superstickmangolf2

Super Stickman Golf 2 – Možda i najzabavnija golf igra na App Storeu

Zamahnite palicom! OK, OK, golf nije tako popularan sport na starome kontinentu što ipak ne znači da se golf simulacije na raznoraznim platformama ne prodaju solidno. Ukoliko želite odigrati neku partiju golfa na svojim iUređajima opcije su vam šarolike a danas ćete imati priliku da upoznate jednu od najboljih igara sa tom tematikom – Super Stickman Golf 2.

Među našim čitateljima sigurno ima i fanova prvog nastavka ove igre koji se na App Storeu pojavio prije više od godinu dana. “Dvojka” nastavlja stopama prethodnika pa je ovdje opet riječ o kombinaciji puzzler igre i (hrabro i klimavo opisano) golf simulacije. Na raspolaganju vam je dvadeset terena na kojima možete okušati vlastitu umješnost da odredite pravi smijer putanje loptice i idealnu jačinu udarca. Kao i većina drugih puzzler igara, i Super Stickman Golf 2 počinje naivno da bi kasnije nivoi cijedili vašu koštanu srž dok ih ne završite.

Naravno, nivoe možete sami prelaziti jedan za drugim, možete igrati uživo sa protivnicima širom svijeta ali možete igrati i partije sa svojim prijateljima po time shift principu (odigrate potez a onda vaš prijatelj, ili bilo koji drugi igrač, odigra svoj potez kada bude imao vremena). Očekivano, igra vam nudi i vlastiti dućan u kojem možete trošiti stvarne novce na nadogradnje koje će vam pomoći da lakše savladate one prokleto teške levele

Super Stickman Golf 2 možete preuzeti sa App Storea po cijeni od 0,99$ što je, po mom skromnom mišljenju, sasvim opravdana cijena!