Thursday, 13 December, 2018
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> Table Top Racing – Žestoke trke između ostataka hrane
tabletopracing

Table Top Racing – Žestoke trke između ostataka hrane

Znam, znam, svi se pitate kad će više izaći evasiOn jailbreak, nervozni ste i spremni da psujete jer nedjelja polako ističe. Jailbreak je sigurno vrlo blizu i svi trebamo poštedjeti svoje živce i strpiti se još malo. Do tada vam preporučujem da zaigrate nešto zabavno kao Table Top Racing.

Utrkivanje autima – igračkama nije nikakva novina na App Storeu, ali igrivost i grafika koju donosi ovaj naslov sasvim sigurno zaslužuju pomen. Na raspolaganju tokom igre imat ćete 10 autića koje ćete moći unapređivati raznim dodacima te ih tjerati kroz krivine na 8 različitih staza. Staze su zaista priča za sebe te ćete se ovdje utrkivati između posuđa, ostataka sendviča, lubenica, tetrapaka sa sokom, baš kao što to sugerira i sam naziv igre.

Da utrkivanje ne bi postalo monotono na stazi su raspoređene kutije sa raznim oružjem tako da svoje protivnike možete usporiti raketama, bombama, udarima električne energije i sličnim smicalicama. Multiplayer mode donosi vam utrkivanje sa još (maksimalno) tri prijatelja preko WiFi ili Bluetootha.

Sve u svemu, zabavna igra koja će vam skrenuti misli sa važnijih tema. Table Top Racing košta 2.99$ a riječ je o univerzalnoj aplikaciji/igri koju možete igrati kako na iPhoneu tako i iPadu. Preuzeti je možete ako kliknete ovdje.

 • inele

  Omizio, imas li kakvih svjezih informacija vezanih za jailbreak?

 • StoleNo1

  Ako ti danas ne bude najposecenija stranica od kad postoji, nek me udare MacBook-om po glavi! :)

  • Ha ha ha cijeli dan svi refreshaju home page. I ja ga jedva čekam.

 • Haha stvarno :D

 • Boletinho

  evo u mene je 98%,dok u nekih momaka je i po 100%…..icrafeld je najavio da bi trebao u 18h po nasem vremenu konacno trebao isplivati na povrsinu dugo iscekivani jailbreak..

 • Kile_Omizio

  Prema zadnjim novostima jailbreak bi trebao biti pušten večeras oko 18:00 :)