Friday, 20 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> The Dark Knight Rises – pogledajte trailer nadolazeće igre iz kuće Gameloft
thedarkknight

The Dark Knight Rises – pogledajte trailer nadolazeće igre iz kuće Gameloft

Ova godina obećava mnogo ako ste ljubitelji ekranizacija nekih od najvećih strip junaka. Prvo smo u kinima imali priliku gledati The Avengers a zatim i The Amazing Spider-Man, a uskoro u kina dolazi i završni dio Nolanove trilogije o Batmanu – The Dark Knight Rises. Igre koje prate tematiku filmskih uradaka o super junacima obično se pokažu kao solidni hitovi na svim platformama pa tako i na iOSu. Gameloft nas je prije par tjedana počastio igrom The Amazing Spider-Man koja, naravno, prati avanture Petera Parkera sa velikog platna, a jučer je predstavljen i trailer za igru koja nam dolazi narednog tjedna a čiji je glavni protagonist, umjesto pauka, slijepi miš.

Detalji i igrivost izgledaju jako respektabilno i sve mi se čini kako će ovo biti još jedna u nizu igara koje će pomjeriti granice od iUređaja do prenosnih konzola. The Dark Knight Rises na App Storeu će se naći 20. ovog mjeseca a pretpostavlja se da će cijena, približno, iznositi 7$.