Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Games >>> True Skate – Jedna od boljih skateboard igara za iOS
trueskate

True Skate – Jedna od boljih skateboard igara za iOS

Tokom godina odrastanja i adolescencije moj izbor transporta/hobija bio je bicikl. Skateboard scena je bila nešto privlačno i drugačije ali nikad nisam osjetio toliki magnetizam zbog kojeg bih poželio naučiti (makar teoretski) neke osnovne fore i zaroniti u kulturu. Ipak, to me nije spriječilo da povremeno zaigram neku igru sa potpisom velikog Tony Hawka ali i neke druge.

Na App Storeu možete naći nekoliko respektabilnih igara koje vam omogućavaju da vozite skate ali ni jedna nije previše zadržala moju pažnju. True skate bi to mogao promijeniti. Iako sadrži par zadataka koje morate ispuniti ova igra više vuče na simulaciju, i to vrlo dobru. Na raspolaganju imate ogromni skate park sa svim potrebnim drangulijama za dobru zabavu na četiri točkića. S obzirom da niste vezani nekom pričom, True Skate može biti odlično rješenje da ubijete kraće ili duže razdoblje dokolice a svaki trik koji izvedete pomoću svog boarda donosi vam određeni broj bodova. Kontrole se oslanjaju na svajpanje po zaslonu te ih je prilično jednostavno naučiti iz razloga što odražavaju ono što bi ste učinili u stvarnome životu.

Za 1.99$ dobijate čistu zabavu koja vas neće ograničiti plitkom pričom i zamornim zadatcima. Za kupovinu se možete poslužiti iTunes linkom a za sve vizuelce evo i trailera:

Ne zaboravite pribilježiti se i za našu nagradnu igru