Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Giphy for Messenger donosi najveću bazu GIF sličica u Facebook Messenger
giphy

Giphy for Messenger donosi najveću bazu GIF sličica u Facebook Messenger

Nedavno smo pisali o tome kako Facebook Messenger postaje platforma za koju će se vezati druge aplikacije. Messenger aplikacija je nedavno ažurirana kako bi podržavala ovu opciju a na App Store već stižu prve aplikacije za Messenger. Jedna od zanimljivijih je Giphy for Messenger koja u vašu Facebook komunikaciju uvodi najveću bazu podataka GIF sličica na netu.

Giphy-3-1024x903

Umjesto već izlizanih Facebook sličica sada možete slati i GIF-ove svojim prijateljima. Čak i mi nešto stariji koji ne pretjerujemo sa emoji karakterima i sličicama u razgovoru možemo vidjeti prednost ove aplikacije. Giphy Home stranica u aplikaciji “kupi” GIF-ove sa raznih internet stranica kao što su Reddit ili Tumblr, a svaki dolazi sa gomilom prigodnih hashtagova i prijedlozima za srodne gifove. U Reactions tabu aplikacije možete naći gifove poredane po raznim kategorijama: glazba, TV, film, emotikoni, životinje, itd. Tu je i Recent tab koji pamti vaše izbore u posljednje vrijeme te Explore tab u kojem možete tražiti gifove ograničene po vašem izboru.

Giphy-4-1024x903

Giphy for Messenger je besplatna aplikacija koju možete preuzeti sa App Store-a ili unutar samo Messengera na svom telefonu ako otvorite More tab. Pratite nas i na našim Facebook i Twitter stranicama pa nam javite kako vam se dopada.

 

Image credits: iDownloadBlog