Friday, 28 January, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> GTA: Vice City uskoro stiže na App Store
vice city

GTA: Vice City uskoro stiže na App Store

Četvrti nastavak jednog od najuspješnijih igračih serijala svih vremena, GTA: Vice City, bio je i ostao meni najdraži naslov serijala a time i jedna od najdražih igara svih vremena.  Nakon cijelog desetljeća od originalne objave Rockstar games je odlučio ove jeseni ponuditi port ove igre za iOS i Android. Po sličnom principu smo prošle godine dobili GTA 3, kao svojevrsni poklon za desetu obljetnicu prve, istinske “open-world” igre.

Iako je najava došla iz samog Rockstar studija nije otkriveno mnogo detalja. Poznato je da će ovo (kao i prošle godine) biti obljetničko izdanje ove igre te da će sadržavati nekoliko jedinstvenih opcija. Vice City, na žalost, neće biti moguće pokrenuti na svim uređajima a koji će uređaji biti podržani saznat ćemo kroz nekoliko tjedana. Nakon GTA: Chinatown Wars i GTA 3 ovo će biti treća igra iz GTA serijala koju će Rockstar izbaciti na App Store. Čak i nakon tolikih godina ove igre su još svjetlosnim koracima ispred klonova kakav gameloftov Gangstar serijal. Barem po dosjetljivosti u dijalozima između likova ali ni to nije sve.

Reći da se radujem tome da Vice City zaigram na iUređaju je previše ublaženo. Više detalja o samoj igri i njenoj cijeni objavit ćemo kada bude poznato.

  • AC

    TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  • karesreti

    Imam uređaj iPhone 4S i nadam se da će sve glatko raditi. Previše bi rekao kad bi mi i igra najmanje zaštekala.