Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> iCijeneGorivaPro iPhone App – Budite pravovremeno informirani o cijenama goriva
iCijeneGorivaPro_iphone_app

iCijeneGorivaPro iPhone App – Budite pravovremeno informirani o cijenama goriva

Saznajte brzo i jednostavno cijene goriva kod jednih od važnijih distributera goriva u Hrvatskoj.

Kada pričamo o cijenama goriva u Hrvatskoj, mnoge uhvati frustracija iz svima već poznatog razloga – cijena! Po osobnom iskustvu znam da posjećujem samo jednu benzinsku crpku čisto iz razloga navike, no isto tako i kvalitete goriva. Međutim, ima i drugih benzinskih crpki, odnosno distributera koje poslužuju kvalitetno gorivo i ono možda bitnije za većinu stanovništva povoljnije. Što vam s ovim želim reći? Aplikacija hrvatskog developera gosp. Ivora Prebega pomoći će vam da u svakome trenutku saznate cijene goriva u Hrvatskoj na pojedinim crpkama. iCijeneGorivaPro App će vam oduzeti samo 1.5MB memorije uređaja, a donijeti će vam informacije o cijenama goriva od OMV, Tifon, INA, Lukoil, CROBENZ i Petrol distributera. Unutar samog korisničkog sučelja jednostavno izaberete koje gorivo koristite, u postavkama aplikacije izaberite distributere koje preferirate kako bi se ažurirale cijene vaših favorita, vrste goriva ( Super 95,98, Dizel, Autoplin ili Lož ulje ). Možete izabrati da li da se prikazuju i cijene na crpkama koje se nalaze na autocesti koje ponekad znaju biti veće od onih van autoceste. Aplikacija je sama po sebi vrlo jednostavna za korištenje i relativno brza, ažuriranje ovisi o samom distributeru i njegovoj brzini ažuriranja cjenika goriva na serveru. Ono što bi svakako bilo zanimljivo vidjeti u budućnosti na ovoj aplikaciji su možda Karte kako bi korisnik mogao vidjeti najbližu lokaciju crpke koju bi želio posjetiti.

Kako bi koristili iCijeneGorivaPro app NIJE potrebno da vaš iUređaj bude jailbreak-an.

iCijeneGorivaPro možete pronaći unutar App Store-a po simboličnoj cijeni od $0,99. Ono što moram napomenuti je to da postoji i besplatna verzija imena Cijene Goriva koja nema mogućnost izmjena postavki i sadrži reklame koje su osmišljene kao način otplate za iznajmljenu poslužiteljsku infrastrukturu i razvoj već gore opisane Pro verzije.

Sve u svemu vjerujem da bi mnogima ova aplikacija bila od koristi, uvijek i u svako doba brzo i jednostavno saznajte sve cijene goriva kod odabranih distributera.

Kratki pregled iCijeneGorivaPro app:

 • Pregled cijena goriva OMV,Tifon,INA,Lukoil,CROBENZ i Petrol distributera
 • Cjenik je raspoređen odozgo prema dolje, od najpovoljnije cijene prema većoj
 • Mogućnost postavljanja prikaza željenih distributera
 • Jednostavno korisničko sučelje i jezik aplikacije na hrvatskom jeziku
 • Aplikacija dostupna na iPhone,iPod Touch i iPad uređajima uz min. iOS 3.2.2
 • Cijena aplikacije je $0,99 koju možete pronaći putem App Store-a ili klikom ovdje.

 

Omizio.com možete svakako posjetiti i komentirati putem Facebook ili Twitter stranice.

 

 • Ivor Prebeg

  sljedeci milestone za iCijeneGorivaPro je izracun cijene putovanja… recimo, putujete iz Splita u Zagreb, odaberete rutu/duljinu putovanja, prosjecnu potrosnju i gorivo, a aplikacija vam kaze koliko ce vas to kostati…

  Ivor

  • Anonymous

   Dobra ideja, možda developer bude čitao i komentare :)

   • Ivor Prebeg

    :))) 

    • Anonymous

     Da, sad mi je jasno da je došlo da “blage” zabune sa moje strane :) 
     Oprostite, Ivore, u dopisima sa uredništvom promaknulo mi je vaše ime kao autora ove odlične aplikacije. Još jednom ću iskoristiti priliku da vam zahvalim na kodovima za našu nagradnu igru i nadam se da ćete primiti ispriku za moju zabunu.

     Dražen Kisić,
     Omizio team

     • Ivor Prebeg

      hehehe:) nema problema 
      Ivor

  • Darko_Omizio

   Svaka čast to će biti uistinu vrlo korisno…!!!

 • dadoremix

  Bilo bi super da aplikacija dozivi i nadogradnju da pratis potrošnju svog vozila. tražio sam na app storu nešto dobro, ali sve je lila ništa posebno i komplicirano