Monday, 20 May, 2019
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> iHZNet jedina domaća aplikacija za pristup voznom redu vlakova
iHZNet

iHZNet jedina domaća aplikacija za pristup voznom redu vlakova

Ako se vozite vlakom i imate iPhone, ovo je informacija koju trebate znati. iHZNet, prva i jedina domaća iOS aplikacija za pristup voznom redu vlakova, od prve inačice, case-study projekta kućne radinosti, postala je aplikacija vrijedna pregledavanja čak i ako se ne vozite vlakom.

iHZNet podržava pretraživanje putovanja s presjedanjima, prikazuje informacije o dodatnim pogodnostima vagona (prijevoz bicikla, vagon-restoran, prvi razred, rezervacije …), podržava spremanje najčešće korištenih linija (favoriti). Zanimljive su nam se činile i tipke sa sretnim i tužnim emotikonom/smajlićem pomoću kojih korisnik lako može prijaviti problem u aplikaciji i očekivati izravni odgovor te ocijeniti aplikaciju u AppStoru.
Za korištenje informacije o voznom redu potreban vam je pristup internetu, što znači da su dobivene informacije ažurirane, onoliko koliko je aktualan i trenutni vozni red na službenim stranicama HŽ-a (www.ihznet.hr).

Posljednje, ali ne i najmanje bitno, aplikacija koja je prije koštala 0.99$, sada je potpuno besplatna i ne prikazuje oglase.

Kratki pregled:

* Pretraživanje izravnih i putovanja s presjedanjem
* Prikaz dodatnih pogodnosti u vagonu
* Jednostavno sučelje na hrvatskom jeziku
* Veličina aplikacije : 2,0 MB* Podržani svi iUređaji s iOS +4.x
* Aplikacija potpuno besplatna, bez oglasa/reklama
* Izravno stupanje u kontakt s developerom preko emotikona/smajlića

App možete besplatno preuzeti preko iTunesa.

Autor aplikacije je Ivor Prebeg, (www.whitebrow.net)

Written by Darko