Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Infuse 2.0 – Nova inačica jednog od najboljih video playera na App Storeu
infuse-2-feat

Infuse 2.0 – Nova inačica jednog od najboljih video playera na App Storeu

Svi znamo kako nativna iOS Videos aplikacija može reproducirati samo one video formate koje podržava i iTunes. Kako bi izbjegli razne konverzije na App Storeu se mogu pronaći odlični video playeri kao što su VLC ili AV Player te Infuse.

Ovaj potonji se pojavio tek u travnju ove godine ali je svojim izgledom i mogućnostima ubrzo postao izbor mnogih. Sada je na App Storeu dostupan Infuse 2.0, sa sučeljem prilagođenim iOSu 7 te brojnim mogućnostima.

infuse-2-1

Sučelje je sada pospremljeno dok je osnovna vizuelna značajka ove aplikacije, redanje vaših filmova i serija u vidu kino postera, ostala principijelno ista. Što je i dobro. Ovaj player podržava čak 14 video formata među kojima i avi, mp4, mkv i wmv. U slučajevima kada vaš video nema odgovarajuće informacije ili naziv, Infuse će automatski s neta preuzeti odgovorajuće detalje (titlovi, cover u Retina kvalitetu i slično).

Video sadržaje u Infuse možete ubaciti ne samo putem iTunesa, nego i pomoću ugrađene transfer metode putem browsera na računalu, putem iTunesa a moguć je i FTP transfer. Mogućnosti su zaista iscrpne.

infuse-2-2

Dođimo do najvažnijeg – do cijene. Dok se početna inačica nudila po cijeni od $4.99, Infuse 2.0 je besplatan. Ipak, unutar same aplikacije možete kupiti Pro nadogradnju u istom iznosu koja nudi dodatne mogućnosti (Dolby Digital Plus mobile surround zvuk, kvalitetnija reprodukcija 1080p video uradaka, i slično). Oni koji su početnu inačicu kupili po punoj cijeni, Pro nadogradnju za Infuse 2.0 dobivaju besplatno. Klikom na link možete preuzeti i probati ovu zaista odličnu aplikaciju.

Koji je vaš omiljeni iOS video player?

  • Adnan

    Loš vam je link ”klikom na link”, stavili ste nešto potpuno drugo.

    • Drazen Kisic

      Hvala, ispravljeno!