Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> IPark HR aplikacija – Parking u Hrvatskoj platite SMS porukom
iparkhr_feat

IPark HR aplikacija – Parking u Hrvatskoj platite SMS porukom

Na jesen prošle godine prestavili smo vam ParkingBiH, aplikaciju koja omogućava plaćanje parkinga putem SMS poruke na teritoriji Bosne i Hercegovine. Funkcionalna apliakcija dobro je prihvaćena od strane korisnika te se njen autor, Goran Jakovljević, odlučio za sljedeći korak – izradu aplikacije koja će isto omogućiti i u Hrvatskoj.

iparkhr3

IPark HR aplikacija funkcionira se oslanja na već provjerenu formulu. Podržava područja 49 gradova u Hrvatskoj u kojima je i omogućeno plaćanje parking usluga putem SMSa. Nakon unosa registarskih oznaka automobila, grada, zone i željene dužine trajanja parkiranja bit će vam i prikazana cijena parkiranja (bez troškova operatera), a lijepo je znati kako su podržane sve zone u svim gradovima. Zgodan detalj je i pregled povijesti plaćenih parkiranja koji vam može pomoći da pratite svoje izdatke za parkiranje na tjednom ili mjesečnom nivou. Kao što je to bio slučaj sa ParkingBiH, i IPark HR aplikacija koristi minimalistični dizajnerski jezik iOSa 7, odlično!

iparkhr2

Goran nas je obavijestio kako je IPark HR odaslao Appleu na pregled a mi ne sumnjamo kako će ona uskoro biti odobrena i dodana na App Store. Preuzimanje i korištenje aplikacije će biti besplatno a ukoliko želite podržati Gorana u njegovom daljem radu moći ćete je za simboličan iznos unaprijediti iz glavnog menija čime ćete dobiti pristup pomenutoj opciji prikaza povijesti te ukloniti reklame.

UPDATE:

Aplikacije je stigla na App Store a preuzeti je možete klikom na iTunes link.