Monday, 20 November, 2017
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Izbačena nova Yahoo pošta, s novim web sučeljem, iOS App-om i s 1TB prostora

Izbačena nova Yahoo pošta, s novim web sučeljem, iOS App-om i s 1TB prostora

Sviđa mi se što je novi iOS 7 natjerao programere da počnu koristiti novi grafički izgled aplikacija te dodavanje novih funkcija kao što smo vidjeli u WhatsAppu. Bez obzira što je razlog za ovu promjenu na bolje, Yahoo je danas za 16 rođendan Yahoo Maila promjenio ne samo iPhone aplikaciju već i izgled i funkcije web klijenta.

Novi Yahoo mail s novim updateom ozbiljno napada Gmail koji se nije previše promjenio od svog začeća, te još uvijek izgleda kao neka beta verzija u usporedbi s novim Yahoo-om.

Yahoo Pošta iOS app - Pozadine
Yahoo Pošta iOS app – Pozadine

Kao što vidite iz ovih slika nova iOS Yahoo aplikacija izgleda prelijepo te vam daje opcije pozadina na sličan način kao i prelijepa Yahoo Weather aplikacija ili Flickr o kojoj smo već pisali. Slike su uzete s Flickr-a te vam na jednostavan način potpuno promjene izgled dosadnog emaila klijenta. Osim izgleda novi Yahoo mail donosi čak 1TB (1,000 GB) prostora, za razliku od Googla koji je sada pao na drugo mjesto sa 15GB koji se djeli između pošte, Google Drivea i Google + fotki.

yahoo-mail-2
S ljeva na desno: Inbox, Email, Compose New Mail.

Tu su i funkcije kao bolji filteri, email forwarding koje su do sada bile samo u plaćenoj verziji Yahoo maila.

yahoo web sučelje

Promjena web sučelja i iPhone Aplikacije je počela danas prvo u USA, Kanadi, UK, Filipinima, Maleziji, Indiji, Irskoj, Novom Zelandu i Južnoj Africi, mada promjene dolaze svima počevši danas.

Mobilne aplikacije su već od danas na iOS, Androidu i Windows 8 platformama. Što mislite?

Više informacija i slika možete pogledati na Yahoo blogu.