Monday, 2 August, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Izradite iMessage stickere od vlastitih fotki na iOS 10
imessage-apps-2-800x525

Izradite iMessage stickere od vlastitih fotki na iOS 10

Jedan od brojnih noviteta koje je Apple predstavio sa novim iOS 10 je i mogućnost instaliranja aplikacija za iMessage. Većina tih aplikacija koja je dostupna sada su, sasvim očekivano, razne kombinacije stickera ali ona koju vam danas predstavljamo se razlikuje od drugih po originalnoj ideji.

stickypix

Ovdje mi zaista ne pada na pamet da ulazim u polemiku moderne komunikacije stickerima u aplikacijama kao što su Facebook Messenger, Viber pa i iMessage. Ko ih voli – super i odlično, ko ih ne podnosi može sam sebi priznati da je već malo omatorio, baš kao i mi. Ako ih volite, StickyPix aplikacija će vam sigurno biti zanimljiva jer vam daje mogućnost da od svojih fotki pravite unikatne stickere. Nakon što se odabere slika i efekti, na slike se dodaju odgovarajući okviri i imate stickere koje sigurno niko neće imati.

imessage-app-stickypix

Ideja je sigurno zanimljiva, a izvedba će sigurno zavisiti od kvalitete slike, ugla i još dosta faktora ali vjerujemo da se uz malo truda mogu postići dobri rezultati. Ukoliko volite stickere, zaputite se na App Store i preuzmite SitckyPix i to besplatno, što je uvijek dobro čuti zar ne?