Friday, 20 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Launch Center Pro – aplikacija koja će vam uštediti vrijeme
Launch Center Pro

Launch Center Pro – aplikacija koja će vam uštediti vrijeme

S vremena na vrijeme na App Storeu se pojavi aplikacija zbog koje stručni i nestručni tech mediji naprosto polude. U posljednja 24 sata sam na gotovo svim blogovima mogao pročitati review aplikacije pod imenom Launch Center Pro te sam i sam odlučio provjeriti na vlastitoj koži (tačnije zaslonu) oko čega je cijela strka. Nisam se razočarao.

Ovo nije prva iOS launcher aplikacije tvrtke App Cubby. Prošle godine predstavili su nam Launch Center, app čija je zadaća bila da lakše dođemo do pojedinih aplikacija i naredbi u sklopu istih. Uzmite tu aplikaciju, povećajte funkcionalnost i dodajte “Pro” u naziv i dobit će te gotovo pa garantovan hit na App Storeu. Kada pokrenete Launch Center Pro dočekat će vas interface koji je nemoguće ne usporediti sa Speed Dial funkcijom. Tu je dosta prostora da dodate svoje omiljene aplikacije i igre, pojedine funkcije poput kratice za pisanje poruke određenoj osobi iz vašeg imenika, kratice za pisanje novog maila, dodavati bookmarks, pokrenuti Instagram inačicu kamere i još mnogo, mnogo toga. Svaka kratica dolazi sa odgovarajućom ikonicom. Zanimljivo je da je ikonice (kao i sam naziv kratice) moguće prilagođavati svome ukusu pomoću ponuđenih rješenja boje pozadine i grafike. Novi Tweet, čitanje poruka na Facebooku, Google pretraga, pretraga restorana pomoću Yelp aplikacije, mogućnosti su zaista zapanjujuće te ne bi bilo loše i da pogledate promotivni video:

Ubacite Launch Center Pro u dock vašeg iUređaja i spremite se da vam zaista olakša život i uštedi bezbroj klikova koji bi inače bili potrebni da se izvrše pojedine operacije. Za ovu odličnu aplikaciju App Cubby traži 2.99$ a dobra vijest je što je ona kompatibilna kako sa iPhoneom i iPod touchem, tako i sa iPadom. Sve što mogu reći na kraju je to da je “hype” oko ove aplikacije opravdan te da nudi odličnu vrijednost za novac. Zainteresovani ste? Klik na link vas vodi ka App Storeu.

  • marinda

    Sranje

  • cisto iz znatizelje sam ju skinio preko instalousa naravno.. i upalivsi ju, skontao sam da je obicno smece od app.. nit ima oku ugodan gui niti ista.. bezveze.. :S

  • Jako spor app pa nema smisla, otvori se brzo i onda ceka
    15 sec do iduceg klika. :(