Friday, 20 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Launch Center Pro dostupan i za iPad
Launch-Center-Pro-iPad

Launch Center Pro dostupan i za iPad

Launch Center Pro, legendarna iPhone aplikacija uz pomoć koje možete povećati produktivnost i uštedjeti na vremenu uvezujući manje ili više kompleksne zadatke u svojim aplikacijama, je sada konačno dostupna i za iPad!

Ovo je logičan korak naprijed uzmemo li u obzir veći zaslon iPada koji je pogodniji za ovakve stvari. iPad inačica dozvoljava vam prenos takozvanih akcija koje ste kreirali ranije na iPhoneu, a Dropbox integracija je dodatni plus. Kao što sam prije godinu i pol primjetio u originalnoj recenziji iPhone aplikacije, Launch Center Pro je najbolje usporediti sa speed dial funkcijom za aplikacije i komande. iPad inačica ne donosi nikakve naročite prednosti u odnosu na svoju iPhone rođaku osim što izgleda uvećano i time je lakša za korištenje.

lcp_ipad_4

Ako ste poznajete svoje navike korištenja uređaja, kao i radne navike, vrlo brzo si možete kreirati komande za slanje mailova ili sms poruka određenim osobama, dodavati bookmarks i još mnogo, mnogo toga. Obje inačice prilagođene su iOSu 7 a možete ih preuzeti putem linkova: Launch Center Pro za iPhone (2.99$), Launch Center Pro za iPad (4.99$).

Kakva su vaša iskustva sa ovom aplikacijom?

 

Featured image credit: RedmondPie