Friday, 22 October, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Moto Puls magazin sada je dostupan i kao Newsstand aplikacija
motopuls1

Moto Puls magazin sada je dostupan i kao Newsstand aplikacija

Cure i dečki iz domaćeg razvojnog studija Aplitap zaista su vrijedni. Nakon što su digitalizirali i na Newsstand odaslali AutoIQ magazin kao prvi hrvatski online automoto dvotjednik te legendarni VIDI magazin na red je došla najstarija motocikliskička novina na našim prostorima. Omizi i ja nikad nismo skrivali svoju ljubav prema četverotočkašima (što možete vidjeti i po wallpaperima na skoro svakom screenshotu sa naših iUređaja) a često su ljubitelji mašina na četiri točka ujedno i ljubitelji dvotočkaša. Moto Puls sam sa guštom čitao kad god bi mi došao pod ruke te za uredništvo ovog magazina imam samo riječi hvale. Evo kako su se predstavili urednici iz Moto Pulsa:

Moto Puls je najstariji i najčitaniji časopis o motociklima na ovim prostorima. Osim u Hrvatskoj, izlazi u susjednim zemljama, a od 1996. godine pa do danas na stranicama časopisa je objavljeno više od 1.300 stručnih testova motocikala, ali i skutera i četverocikala.
Svi tekstovi su autorska djela profesionalnih novinara Moto Pulsa i vanjskih suradnika, a osim testova, na stranicama časopisa su redovito predstavljene i sve relevantne novosti iz moto svijeta, kao i teme koje pokrivaju aktualna događanja, domaći i svjetski motosport, putovanja,
moto susrete, povijest, tehniku, pripadajuću opremu…
Na Moto Puls se možete pretplatiti i na App Storeu. U tom digitalnom obliku Moto Puls donosi identičan sadržaj kao i tiskano izdanje, samo bez mirisa papira. Revija Moto Puls će u digitalnom obliku izlaziti redovno, usporedno s tiskanim izdanjem te je putem AppStorea
dostupna u cijelom svijetu po cijeni od 3.99 USD po broju, odnosno 9.99 USD za polugodišnju i 19.99 USD za godišnju pretplatu. Dostupni su i stari brojevi Moto Pulsa po cijeni od 1.99 i 0.99 USD.
Pretplata se obnavlja automatski dokle god je ne odlučite prekinuti. Moto Pulsa izlazi dvo mjesečno, svakog 1.-tog u drugom mjesecu.

Zaista ne mogu da ne napomenem kako su cijene za polugodišnju i godišnju pretplatu više nego povoljne. Ako ste zaljubljenik u oktane, razmislite koliko bi mogli uštediti na ovaj način umjesto da kupujete svako pojedinačni broj. Ako ste zainteresovani onda trkom u App Store i preuzmite Moto Puls Newsstand aplikaciju.