Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Novi update za Viber donosi nove emotikone, crtarije na slikama i još mnogo toga
viber

Novi update za Viber donosi nove emotikone, crtarije na slikama i još mnogo toga

Svi smo čuli za Viber, zar ne? Ovaj iznimno popularni VOIP i IM klijent je jedna od prvih aplikacija koju većina nas instalira nakon prelaska s jednog telefona na drugi a već neko vrijeme dostupan je za gotovo sve platforme koje možete zamisliti pa čak i za PC i Mac. Današnja nadogradnja će iOS aplikaciju učiniti još bogatijom.

Čega ima novog u inačici 3.1? Tu je sada i “seen” status poruke koji vam, baš kao na Facebooku, govori kad je osoba sa kojom komunicirate vidjela vašu poruku. Tu su neki novi emotikoni koji će još više smanjiti potrebu mlađe populacije za pisanjem pravih riječi. Slike koje budete od sada dijelili putem Vibera moći ćete dodatno ukrasiti dodatnom bojom ili našvrljati neki originalan detalj poput magarećih ušiju i sličnog. Za pohvalu je i nova opcija koja vam dozvoljava da poziv započet na pametnom telefonu nastavite na računalu.

viber1

Tvorci obećavaju kako su poradili i na brzini same aplikacije, da su ispravili neke stare bubice a konačno je dodana i podrška za Hrvatski jezik! Viber, srećom, ostaje besplatan klijent koji se sa svakim danom nameće kao sve ozbiljnija alternativa Whatsapp messengeru. Svoj primjerak možete već sada skinuti sa App Storea a o drugim interesantnim aplikacijama možete pročitati u nastavku:

  • Darko

    Mani se ruši aplikacija, prvo kad sam odlazio na kontakte, gde je prijavljeno novih 5, a sada i kad uđem, nakon 3 sekunde se ugasi :(