Sunday, 15 September, 2019
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> ParkingBiH app vam omogućava jednostavno plaćanje parkinga u BiH
parkingbih3

ParkingBiH app vam omogućava jednostavno plaćanje parkinga u BiH

Ako ste ikada plaćali parking putem SMS poruke onda znate da, iako zna biti olakšanje, ponekad ima i tendenciju da bude izrazito peglativno. Ukoliko živite u Bosni i Hercegovini i ako često posjećujete parking mjesta kod kojih je omogućeno plaćanje putem SMS poruke, današnja aplikacija će vam značajno ubrzati taj proces i olakšati život.

parkingbih2

ParkingBiH aplikacija je djelo mladog programerskog tima iz tvrtke Code Blue Studio iz Banja Luke, a ujedno predstavlja i prvi njihov uradak koji je završio na App Storeu. Pri njenom prvom pokretanju uvidjet ćete kako su se Goran Jakovljević i ostatak ekipe potrudili da njen dizajnerski jezik približe dojmu koji ostavlja sam iOS 7. Korištenje je jednostavno i intuitivno. Potrebno je unijeti registarske oznake automobila te naznačiti grad, zonu parkiranja i dužinu trajanja parkinga. S obzirom da ova aplikacija pamti ranije zadata uputstva cijeli proces ćete još brže obaviti svaki naredni put, pod pretpostavkom da usluge parkiranja najviše koristite u gradu u kojem živite (u tom slučaju unosit ćete samo zonu parkiranja i dužinu trajanja).

parkingbih1

ParkingBiH je besplatna aplikacija koja vas čak neće smarati ni dosadnim reklamama. Nastala je kao potreba ekipe iz Code Blue Studia koji su naknadno odlučili ušminkati je i ponuditi na korištenje svima, za što zaslužuju sve pohvale! Preuzeti je možete klikom na iTunes link. Pišite nam u komentarima svoje dojmove a ako vam se ParkingBiH aplikacija dopadne, ne zaboravite joj dati visoke ocjene na App Storeu!