Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Pogledajte ove korisne iOS 8 widgete
Notification-Center-widgets-main

Pogledajte ove korisne iOS 8 widgete

Da je iOS zatvorena platforma to znaju i ptice na grani. Sa novom generacijom, iOS 8, Apple je odlučio dati više slobode developerima i korisnicima tako da sada imamo alternativne tipkovnice, aplikacije koje koriste Touch ID, ekstenzije aplikacija i (konačno) widgete. Odgovarajući widgeti koji se prikazuju u centru za notifikacije mogu se naći u App Storeu, a danas ćemo napraviti manji pregled interesantnih predstavnika ove kategorije.

iMonitor for iOS 8 (FREE)

Ovaj widgete je za sve one koji vole gledati u tehničke pojedinosti svog uređaja. Prikazuje slobodnu radnu memoriju, skladišnu memoriju, CPU i još toga. Besplatno ga možete preuzeti ovdje.

imonitor

Wdgts (0.99$)

Košta jedan dolar ali nudi mnogo. Riječ je o kolekciji widgeta za kalkulator, konverter valuta, kalendar, vremenske zone i photo frame. Kupiti ga možete ovdje.

wdgts

Favorites Widget (FREE)

Prikazuje vaše omiljene kontakte direktno u centru za notifikacije. Nekome će biti praktičan, drugima suvišan. Preuzeti ga možete ovdje.

favorites

TapToShare (FREE)

Facebook i Twitter gumbovi za dijeljenje sadržaja vraćaju se u centar za notifikacije. iTunes link.

taptoshare

Yahoo Weather (FREE)

Iako u centru za notifikacije već imate osnovne informacije o vremenskim prilikama, Yahoo daje detaljnije informacije. Pomaže i to što je riječ o jednom od najpopularnijih centara za vremensku prognozu. Preuzmite ga ovdje.

yahoo_weather_widget_best_apps_screens

 

Story and image credits: RedmondPie

 

 • Igor Vukovarac

  Yahoo Weather je odlična stvar,imam je na androidu i prezadovoljan sam

 • Dado

  Kanta ostaje kanta i amen!

  • CroApple

   seljačina ostaje seljačina