Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Povežite svoju Mailbox aplikaciju sa Dropbox nalogom i ostvarite pravo na dodatni 1GB memorije
dropbox_mailbox

Povežite svoju Mailbox aplikaciju sa Dropbox nalogom i ostvarite pravo na dodatni 1GB memorije

Siguran sam kako su mnogi naši čitatelji upoznati sa odličnim, po mnogima najboljim, email klijentom za iOS – aplikacijom Mailbox. Minimalistično dizajnirano korisničko sučelje sa intuitivnim svajp komandama donijeli su ovoj aplikaciji mnogo poklonika a najčešće izgovoren zaključak je da Appleova standardna Mail aplikacija može naučiti mnogo od ove.

Ogromna popularnost je dovela i do toga da je u ožujku Mailbox kupljen od strane tvrtke Dropbox. Jedan od vodećih cloud servisa koji vam svoje servere stavlja na raspolaganje kao virtualnu memoriju vidio je potencijal u ovoj novopridošlici i ne bez razloga. Inače, Dropbox radi na taj način što vam poklanja dodatni prostor za pohranjivanje svojih dokumenata, fotki tako što “vas” tjera da ga zaradite. Preporučite li servis prijatelju dobit ćete još 500MB, povežete li ga sa svojim Facebook i Twitter profilima dobit ćete po 125MB i tako dalje.

dropboxspace

Logičan korak u ovom “nagradnom otimanju” je nedavno uvedeno povezivanje Mailbox aplikacije sa Dropbox računom za što dobijete cijelih 1GB dodatnog prostora. Sve što trebate učiniti je pokrenuti Mailbox aplikaciju sa svog uređaja, ući u Settings i dodati svoj Dropbox račun. Ako ste ga dodali nekad ranije potrebno je samo da ga odjavite pa ponovo prijavite kako bi maznuli svoju nagradnu “gigu” Dropbox prostora.

Ukoliko već nemate Dropbox račun napraviti ga možete ovdje, a besplatnu Mailbox aplikaciju skinuti ovdje. O drugim zanimljivim aplikacijama pročitajte u nastavku: