Friday, 22 October, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Red Arrow aplikacija stavlja navigacioni widget u vaš notifikacioni centar
red-arrow

Red Arrow aplikacija stavlja navigacioni widget u vaš notifikacioni centar

U mnoštvu ozbiljnih i s razlogom opcijama krcatih rješenja nekad se mogu pojaviti i svježe ideje za jednostavne upute svima onima koji opušteno gledaju na tu priču.

Red-Arrow-3

Red Arrow aplikacija za praćenje lokacije je nešto za ljude kojima nije stalo da najkraćom rutom dođu do svog odredišta kada šetaju po nepoznatom gradu. U principu ova aplikacija radi slično kompasu. Na vama je da izaberete lokaciju a crvena strelica će vas uvijek upućivati u kojem smijeru treba da hodate bez obzira gdje se nalazili i koliko “pobjegnete” od vašeg odredišta.

Red-Arrow-1

Red Arrow je odličan ako imate vremena i bolje želite upoznati vašu novu okolinu jer vam strelica daje samo generalni smijer a putanju birate sami. Nema detaljnih uputa, pa čak ni zamišljene linije na mapi koja vam govori gdje da se krećete. Iako je puno praktičnija kada se krećete pješice ili na biciklu, ako ne žurite možete je koristiti i kada ste u autu.

Red-Arrow-2

Najbolja opcija je ekstenzija za notifikacijski centar koja u njega smiješta pomenutu strelicu koja vam ukazuje smijer odredišta. Tako možete koristiti neku drugu aplikaciju a napredak pratiti kroz centar za notifikacije. Praktično je što će vaše odredište biti sačuvano čak i kada zatvorite aplikaciju ili ostanete bez signala. Red Arrow aplikaciju možete preuzeti klikom na App Store link a košta 0,99$. Kako vam se čini?