Monday, 26 October, 2020
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Režije – aplikacija za detaljan pregled izdataka
Režije iPhone App

Režije – aplikacija za detaljan pregled izdataka

Koliko vas u svakome trenutku zna tačno koliko ste do tog datuma potrošli na električnu energiju, vodu ili plin? Vjerovatno vrlo malo što bi se moglo promijeniti sa besplatnom iPhone aplikacijom domaćih developera pod nazivom Režije.

Zaboravite na blokiće i olovke, ova aplikacija je sve što vam je potrebno da pratite izdatke na režije. Njihovo plaćanje nikada neće biti zabavno ali je upravo radi toga dobro izbjeći šokove kada stignu računi tako što ćemo imati periodični uvid u svoju potrošnju. Kada pokrenete Režije sve što trebate učiniti je očitati stanje na vašim brojilima te unijeti odgovarajuće vrijednosti u odvojene odjeljke namijenjene za vodu, plin i električnu energiju te tapnuti na komandu “Spremi” u gornjem desnom uglu zaslona.

Na osnovu toga aplikacija će vam izračunati i cijenu izraženu u kunama a iznose za pojedine mjerne jedinice možete i korigovati u postavkama jer se oni razlikuju od županije do županije. Unose dobivene očitavanjem brojila možete praviti svaki dan, jednom tjedno ili kako god to vama odgovaralo a pregled potrošnje možete obavljati pojedinačno ili za sve tri stavke od jednom. Ukoliko to želite, aplikacija će vam na osnovu unešenih podataka ponuditi čak i grafički prikaz potrošnje. Tu je još gomila postavki i opcija sa kojima se možete igrati a za sada ću ih ostaviti da ih sami otkrijete i prilagodite svojim željama.

Dok neko ne izmisli aplikaciju koja će nam omogućiti da ne plaćamo račune (što je nikad, je li?) moramo pohvaliti odličan rad developera iz tvrtke Ko-per, smještene u Donjem Miholjcu. Aplikaciju Režije možete besplatno preuzeti ako kliknete ovdje a, kako čujemo, radi se i na inačici za Android.

 

 • Dobra fora.

 • Berka

  hehe izgleda cool :D

 • jonja

  Pitanje je: koliko košta m3 plina u Zagrebu. Tko to zna odgovorit?

 • Ali

  Super je ovo.

  • Ali

   Samo da nema ovih dosadnih reklama.