Monday, 26 October, 2020
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Shutter aplikacije će sve vaše fotke pohraniti u besplatan, neograničen cloud
shutter_feat

Shutter aplikacije će sve vaše fotke pohraniti u besplatan, neograničen cloud

Bliži se vrijeme godišnjih odmora a oni laki na okidaču kamere svog iPhonea ponovo će imati brigu gdje smjestiti silne fotke i video uratke koje naprave svojim ljubimcem. Interna memorija se lako da svesti na minimum, iCloud je ograničen a možda vam se i ne vuca laptop svuda za sobom pa da njega prebacujete fotke. Potrebno je drugo rješenje, recimo nova aplikacija Shutter.

Na prvi pogled Shutter djeluje kao klasična alternativa iOS kamera aplikaciji. Ipak, paradna funkcija je to što Shutter sve fotke i videa automatski može uploadati u vlastiti, neograničen cloud omogućujući vam da, po njihovim riječima, spremite milijune i milijune fotki bez zauzimanja interne memorije svog iUređaja. Zgodno je i to što 200 zadnjih fotki/videa možete pregledati i kada nemate internet konekcije.

shutter1-horz

Ugođaj fotografiranja nije doveden do savršenstva ali je aplikacija opremljena osnovnim funkcijama. Tu je i osam filtera kako za fotke, tako i za video klipove a uslikana remek djela možete bez problema podijeliti na društvenim mrežama. Organizovanje fotki u albume po želji je još jedan praktičan dodatak ovoj aplikaciji.

Do sada se sigurno pitate u čemu je kvaka? Nema je. Shutter je potpuno besplatna aplikacija, bez mogućnosti dodatne kupovine u samoj aplikaciji a skladišni prostor koji nude zaista se doima beskonačnim. Vjerojatno nam treba par teoretičara zavjere da pojasne situaciju. U svakom slučaju, Shutter možete odmah preuzeti sa App Storea klikom na ovaj link. Kako vam se čini?