Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Sleep Genius aplikacija nam obećava bolji san
sleepgenius

Sleep Genius aplikacija nam obećava bolji san

Ako ste ikada patili od nesanice onda ste svjesni činjenice da postoji samo pregršt stvari koje nećete oprobati kako bi konačno spavali bolje. Prije nekoliko godina nesanica i ja bili smo nerazdvojni frendovi a i dan danas se znamo sresti u putu. Već nekoliko dana čitam recenzije o, navodno, čudotvornoj aplikaciji čiji tvorci obećavaju miran san gotovo svakome te nisam mogao a da se ne zapitam gdje je bila kada nisam mogao oka sklopiti.

Da se razumijemo, u App Storeu već postoji bezbroj aplikacija koje su obećavale slične rezultate ali Sleep Genius se izdvaja po količini znanstvenog istraživanja koje je uloženo u njenom razvoju. Tvrdi se kako je ova aplikacija rezultat cijele jedne dekade istraživanja na poljima sna, zvuka, neuroznanosti, muzike, a njeni autori su pomagali čak i astronautima da uživaju u mirnom snu! Sleep Genius koristi se algoritmima, namjenski komponiranom muzikom i zvukom određenog opsega kako bi vašem mozgu olakšala tranziciju ka normalnim ciklusima sna.

Prvi korisnici imaju samo riječi hvale za ovu aplikaciju čiji je download trenutno (ali ne i za dugo) besplatan. Preuzeti je možete putem ovog linka. Iskreno se nadam da će vam barem malo pomoći da prospavate kroz noć. Za one koji nemaju problema sa tvrdim snom, već imaju problema sa jutarnjim buđenjem, preporučujemo da pogledaju ove postove:

 • medin

  probat cu ovu aplikaciju i za svaki slucaj dobro je imati :D (dok je jos free :P)

 • Boris Romac

  uf zakasnio na posao zbog ovog appa :))))) zaspao …

  • Kile_Omizio

   Super, za idući put samo navij onaj njen fancy alarm :)