Friday, 20 May, 2022
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Task Paper – Podsjetnici na Lock Screenu i to bez jailbreakanja!
taskpaper

Task Paper – Podsjetnici na Lock Screenu i to bez jailbreakanja!

Usljed nedostatka jailbreaka za iOS 6 ljudi se polako počinju dovijati na druge načine te smišljaju još kreativnija rješenja kako bi simulirali funkcionalnost popularnih tweakova na iUređajima. Jedno od tako dovitljih rješenja ubačeno je u aplikaciju Task Paper.

Na prvi pogled, ovo je samo još jedna u nizu aplikacija koje vam omogućavaju da pravite to-do liste sa stvarima koje trebate obaviti ali krije jedan prilično zanimljiv trik. Ova aplikacija može vam izraditi dopadljiv wallpaper sa bilo kojom od vaših to-do listi a njega potom možete postaviti na Lock Screen te tako uvijek imati podsjetnik za svoje dnevne obaveze. Dakle, riječ je o funkcionalnosti koja nalikuje na onu koja se nudi putem Reminders+ tweaka na Cydiai.

task5

Za ovakvu ideju zaista skidam kapu autorima Task Paper aplikacije. Toliko jednostavno ali u isto vrijeme funkcionalno rješenje koje ne zahtjeva poznavanje magije. Nije loše napomenuti da svoju pravu zadaću, stvaranje i manipulisanje to-do listama, ova aplikacija obavlja bez greške, a svoje liste ćete moći slati putem maila.

task6

Task Paper možete besplatno preuzeti na App Storeu a jedini preduslov je da na svom uređaju vrtite neku iOS 6 inačicu. Što mislite, da li će vam Task Paper biti od koristi?

 

Izvor: addictivetips

 • robee

  vrlo, vrlo prakticno, nema sta :) pravim liste, pa onda screen, pa postavi za lock, pa kada nesto obavim, mogu se slikati :)

  svaka cast ejplu, ali brate mili sto znaju zakomplicirati ono najosnovnije, tu im nema premca i stvarno su majstori….

  pa zar je toliko tesko, toliko komplicirano malo se pribliziti korisniku (jer na kraju krajeva nama korisnicima trebaju zahvaliti sto su ima dzepovi puni love)..

  u danasnje vrijeme da na tako modernom i hardverski dobro rijesenom telefonu nemamo neke osnovne mogucnosti personalizacije, postaje vec smijesno…

  stvarno su pretjerali sa tom svojom tvrdoglavoscu i zatvorenoscu iosa!!!!