Tuesday, 20 October, 2020
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> TinyPDF – Jedna od najboljih PDF aplikacija je unaprijeđena (Plus besplatna određeno vrijeme)
tinypdf

TinyPDF – Jedna od najboljih PDF aplikacija je unaprijeđena (Plus besplatna određeno vrijeme)

TinyPDF aplikacija poznata je već dugo. Riječ je o jednoj od najboljih App Store aplikacija za rad sa PDF fajlovima koja je sada u inačici 3.0 dobila novi izgled približen iOSu 7. Najbolje od svega, trenutno se nudi besplatno na App Storeu, ali samo na ograničeno vrijeme kada će biti vraćena uobičajena cijena od 4.99$!

tinypdf1

Osim što pomoću ove aplikacije možete čitati i markirati tekst u PDF fajlovima, ona vam daje mogućnost bookmarkovanja, dodavanja bilješki te čak možete škrabati prstom po tekstu. Svoje PDF-ove možete dijeliti putem emaila ili putem raznih servisa online pohrane kao što su Dropbox ili Google Drive, a zahavaljujući AirPrint podršci dokumente možete i printati.

Pored iOS 7 izgleda TinyPDF 3.0 donosi poboljšanja u brzini rada te uklanja ranije poznate bugove. Ukoliko imate dosta posla sa PDF fajlovima onda je ovo uistinu aplikacija koja će vam pomoći da postignete što bolje iskustvo čitanja i editovanja na svom iPhoneu.

tinypdf2

Nismo sigurni koliko će je njeni tvorci još nuditi besplatno na App Storeu pa se stoga požurite i preuzmite je odmah putem ovog iTunes linka! Kako vam se dopada? Koje aplikacije vi koristite za pregled dokumenata na svojim iUređajima?

  • Gogy

    ibook..