Wednesday, 28 July, 2021
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Viber aplikacija dostupna i za iPad!
Viber-5.4.1-for-iOS-teaser-002

Viber aplikacija dostupna i za iPad!

Viber, diskutabilno najpopularniji IM klijent u našim krajevima dugo je imao jedan propust – nedostatak aplikacije koja će nativno raditi na iPad uređajima. Sa mnoštvom konkurencije koja se u tom prostoru bori za svoj dio komunikacijskog kolača u Viberu su odlučili konačno ponuditi aplikaciju sa punom podrškom za iPad.

Viber-5.4.1-for-iOS-iPad-screenshot-002

Kao i do sada aplikacija se besplatno nudi novim i postojećim korisnicima a riječ je o univerzalnoj aplikaciji koja se, kao što znate, drugačije prikazuje kada je instalirana iPhoneu ili iPadu. I dalje je prisutan standardni set značajki na koje smo navikli od Vibera: besplatni HD video pozivi, audio pozivi, poruke, grupne poruke, cijeli asortiman stickera i emoji karaktera što je postalo de facto standard svakog IM klijenta.

Viber-5.4.1-for-iOS-iPad-screenshot-003

Sa 500 milijuna korisnika Viber je više no ozbiljan igrač u IM i VoIP bari a podrška za iPad će sasvim sigurno pridonijeti njegovom rastu ali i zadovoljstvu već postojećih korisnika. Postojeći korisnici mogu, po običaju, ažurirati aplikaciju putem App Storea a za sve nove evo i App Store linka sa kojeg se Viber može preuzeti na iUređaje.

  • iPad 2

    Podrzava li aplikacija dva uređaja istovremeno? (npr. iPad i smartphone kao sto podrzava desktop PC)